30 Ocak 2016 Cumartesi

AVENGERS 37: TO CONQUER A COLOSSUS


   Ixar'ın androidlerine yenilen Avengers güçlerini emecek tüplere yerleştirilir. Ancak Goliath boyunu küçülterek tüpten kurtulur ve arkadaşlarına da yardım eder. Hep birlikte Ixar'ın androidlerini yenerler. Ixar'ın kim olduğunu araştırırken bir koltuğa bağlanmış olan kasabanın belediye başkanı ile karşılaşırlar. Ixar teslim olmazlarsa başkanı öldüreceğini açıklar.
   Kahramanlarımız ne yapacaklarına karar verirken Ixar'ın androidlerinden birinin boyutları devleşir ve Ixar benliğini androide geçirerek kahramanlarımızla savaşmaya başlar. Android her yere düşüşünde tekrar kalkmaktadır. Bu haksız kapışmanın sonucunda kahramanlarımız bir kez daha yenilir.
   Geride sadece Hawkeye ve Black Widow kalır. Hawkeye, androidin dövüş sırasında esir belediye başkanına zarar gelmemesi için de uğraştığını fark ederek gerçeği anlar. Belediye başkanı Ixar'dır. Yıllardır dünyada gizlice yaşamaktadır. Tekrar güç kazanmayı beklemektedir. Avengers'ın kimseyi öldürmeme yeminleri nedeni ile kendilerine zarar veremeyeceğini bildiğinden planlarını uygulamaya devam etmektedir.
   Bu anda ortaya Black Widow çıkar Ixar'a durmazsa Avenger olmadığı için kuralların onu bağlamayacağını ve Ixar'ı öldüreceğini açıklar. Ixar Natasha'nın blöfünü göremez ve kahramanlarımızı bırakarak dünyayı terk eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder