27 Ocak 2016 Çarşamba

AVENGERS 33: TO SMASH A SERPENT


   Yılanın çocukları Avengers'ı istedikleri noktaya getirmiştir. Goliath onların istediği gibi davranacaklarını söylemiştir. Hawkeye buna çok kızmakta ve Goliath'a tepki göstermektedir.
   Ancak bunların hepsi Goliath'ın planının parçalarıdır. Goliath ve Wasp Yılanın çocuklarının basın toplantısına giderlerken Hawkeye da merkezlerine gizlice girmekte ve Captain America'yı kurtarmaya çalışmaktadır.
   Basın toplantısı sırasında Goliath Yılanın çocukları aleyhinde konuşmaya başlar ancak birden Captain America ortaya çıkarak Goliath'ı hainlikle suçlar. Ona göre Yılanın çocukları haklıdır. Cap'in ortaya çıkışı halkı galeyana getirir. Herkes Goliath'a saldırmaya çalışır, ancak kahramanımız oradan kaçıp gizlice yılanın çocuklarının liderini ve Captain America'yı takibe başlar.
   Karagahta ise Hawkeye kalan fanatikleri durdurmayı başarmıştır. Birden karşısına Black Widow ve Steve Rogers çıkar. Goliath'ın planı içinde Black Widow gizlice gemiye girmiş ve Cap'i kurtarmıştır.
   Yılanın lideri ve sahte Cap karargâha geldiklerinde karşılarında Hawkeye ve diğer Avengers'ı bulur Steve Rogers sahte Cap'i yenerken Yılanın çocuklarının lideri Hawkeye'ı rehin alır. Ancak Black Widow ve Wasp araya girer ve Hawkeye kurtulur. Lider esir alınır.
   Avengers tekrar basının karşısına çıktığında Yılanın çocuklarının liderinin de kim olduğu ortaya çıkar: General Chen. Demokrasiyi yok etmek için kurduğu plan kahramanlarımızca engellenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder