8 Ocak 2016 Cuma

AVENGERS 9 THE COMING OF WONDER MAN


   Son mücadeleden yenik ayrılan Zemo, Enchantress ve Executioner, Avengers'ı yenmek için yeni planlar yapmaktadır. Planın merkezinde Simon Williams adında biri vardır. Williams bir bilim adamıdır, ancak Tony Stark'ın icatlarının gölgesinde kalmıştır. Sonuç olarak zimmetine para geçirirken yakalanan Williams'ın kefaletini Enchantress öder. 

   Zemo, Williams'ı ion ışınları ile yıkar. Bunun sonucunda Williams'ın derisi kurşun geçirmeyecek kadar sert olmuştur. Çok güçlü biri olan Williams, Wonder Man (Harika adam) adını alır. Bu kadar büyük gücün yan etkisi de vardır. İon ışınları Williams'ın kan yapısını bozmuştur. Düzenli olarak aşılanmadığı taktirde bir ay içinde ölecektir.
   Zemo ve arkadaşları sahte bir soygun düzenler. Avengers'ın önünde Wonder Man Masters of Evil'ı yener. Wonder Man gruba kabul edilir. Captain America bu durumdan şüphelenir ancak Enchantress'in büyüsü ile kuşkularını ihmal eder.
  Birkaç hafta sonra, Zemo ve arkadaşları tuzaklarını kurarlar. Wasp'ı yakalarlar. Wonder Man Avengers'a ikisinin esir olduğunu söyleyip Zemo'nun saklandığı yerin adresini verir. Avengers körü körüne tuzağa koşar ve Wonder Man'in ihaneti ile yenilirler. Zemo'nun yenilen rakiplerini öldürmeyi planladığını fark eden Wonder Man müdahale edip Avengers'ı kurtarır. Rüzgar tersine dönmüştür. Yenilen Zemo ve arkadaşları yeniden kaçarken Wonder Man kahramanlığının bedelini öder ve Iron Man'in ellerinde ölür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder