26 Ocak 2016 Salı

AVENGERS 32: THE SIGN OF THE SERPENT


   Dr Anton'dan istediği yardımı alamayan Goliath huzursuzdur. Biraz Captain America'nın da zorlaması ile kendini iyileştirecek bir terapi üzerine çalışmaya başlar. Kendisine yardım için Tony Stark'ın da önerisi ile Bill Foster adında bir bilim adamını tutar.
  Bu arada ABD'nde yeni bir tehdit ortaya çıkmıştır. Cennet'ten Adem ve Havva'nın atılmasına yol açan yılandan isim alarak kendilerine "Yılanın Çocukları" (Sons of serpent) adını veren grup ülkede yaşayan zenci ve Latin vatandaşlara saldırarak onları ülkeden kaçmaya zorlamaktadır. Bu arada Birleşmiş Milletler'de konuşma yapmaya gelen Asya'daki Komünist ülkelerden birinin lideri olan General Chen'i taşıyan konvoya da saldırırlar. Chen yara almadan kurtulur.
  Son kurbanlarının Bill Foster olması üzerine Avengers olaya dahil olur. Bir basın toplantısı ile Yılanın çocuklarına savaş açarlar. Ancak kısa bir süre sonra Captain America Yılanın çocuklarınca kaçırılır. Liderleri Avengers'a şantaj yapar: Ya teslim olup onlara katılacaklardır ya da Captain America öldürülecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder