20 Ocak 2016 Çarşamba

AVENGERS 21: THE BITTER TASTE OF THE DEFEAT


   Avengers bir takım olarak düşmanlarla savaşta başarılı olsa bile içten içe çatırdamaktadır. Hawkeye durmadan Captain America'nın liderliğini sorgulamakta ve her kararını eleştirmekte, Quicksilver da takımı yönetmek istemektedir.
   Güney Amerika'da Zemo'nun emrinde çalışan paralı askerlerden Erik Josten, Zemo'nun şatosuna girmiş ve orada Simon Williams'ı Wonder Man yapan makinayı bulmuştur. Tam bunu nasıl kullanacağını düşünürken Enchantress ortaya çıkar ve ona birlikte çalışmayı teklif eder. Josten'in kabul etmesi ile Enchantress makinayı çalıştırır ve Josten de Williams gibi güçlenir. Power Man adını alan Josten ve Enchantress Avengers'ı yok etmek için farklı bir plan hazırlar.
   İlk olarak New York'ta dev bir yaratığın ortaya çıktığı haberini yayarlar. Avengers müdahale eder, ancak fırlattıkları her şey yaratığın içinden geçmekte ve çevreye zarar vermektedir. Polisler geldiğinde Avengers'a ortada yaratık falan olmadığı takımın bilinçsizce çevreye zarar verdiğini söyler.
   Ardından metro hattına sabotaj yapılacağı ihbarı gelir (tüm bu ihbarları büyüleriyle Enchantress yapmaktadır) İlk varan Quicksilver olur ancak Power man tarafından bayıltılır. Arkadaşlarının metro hattında baygın olduğunu ve üzerine boş bir trenin geldiğini gören Avengers treni yok eder, ancak kamu malına zarar verdikleri için suçlanırlar.
   Üçüncü hamlede Power Man bilim tesisinden çıkan bir arabaya saldırır. Bunu gören Captain America olaya müdahale eder. Ancak Enchantress'in de gizlice büyüleri ile müdahale etmesi ile Cap yenilir. Tesisten çıkan aracın da gizli belgeleri çalan casuslara ait olduğu ortaya çıkar. Power Man kahraman olmuştur.
   Son olaylardan sonra kendilerini ispatlamak isteyen Avengers üyeleri birbirlerinden ve Captain America'dan gizli olarak Power Man'in yaşadığı söylenen eve giderler. Teker teker yenilirler. Bu arada gelen polisler de Avengers'ı özel mülke izinsiz girmekten tutuklar.
   Her ne kadar Tony Stark kefaletlerini ödese de Avengers hakkında şüpheler oluşmuştur. Şehir meclisi Avengers'ı toplum için tehdit ilan eder ve mahkeme kararı ile dağılmalarını emreder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder