17 Ocak 2016 Pazar

AVENGERS 18: WHEN THE COMMISSAR COMMANDS


    Captain America sivil hayata uyum sağlayamadığı ve düzenli bir işi olmadığı için sıkılmaktadır. Nick Fury'e yazdığı mektuba cevabın gelmemesi de onun sıkıntısını arttırmaktadır. Tam bu sırada komünist rejim tarafından yönetilen Asya ülkesi Sin-Kong'dan gelen yardım isteği Cap için kaçırılmaz bir fırsat oluşturmuştur.
   Takımın diğer üyeleri ile birlikte Sin Cong'a giden Cap, ortalıkta tuhaf bir durum olduğunu fark eder. Ancak kısa bir süre sonra Scarlet Witch kaçırılır, ardından da kalan üç Avenger gazla uyutulur.
   Ekip uyandığında karşılarında dev cüsseli, kendine Commissar denen biri ile karşılaşırlar. Comissar Avengers'ın kendisi ile teker teker dövüşmesini istemekte bunun için de Scarlett Witch'i rehin tutmaktadır. Asıl amacı da halkına emperyalistleri nasıl yenebildiğini göstermektir.
   Teker teker kahramanlarımız Commissar ile çarpışır ama yenilmeye başlarlar. Bu sırada Captain America Commissar'ın sırrını çözer. Tüm Avengers'ı yenmek için hepsini de yenmesi gerektiğini söyler. Wanda'ya da sırrı açıklar. Commissar bir robottur ve bir perdenin arkasındaki panelden yönetilmektedir. Wanda hex gücünü panele yöneltip yok edince Comissar da durdurulmuş olur. Zafer bir kez daha Avengers'ın dır 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder