14 Ocak 2016 Perşembe

XIII


   Kıyıya vurmuş yarı ölü bir adam. Şakağında bir kurşun yarası. Uyandığında ne adını biliyor, ne de onu kimin vurduğunu. Ancak onu vuranlar hala peşinde ve kahramanımızın dövüş ve silah kullanmada usta olduğu ortaya çıkıyor. Peşinde birden fazla örgüt var. Peki bu adam kim? ABD Başkanı'nın öldürülmesinde parmağı var mı. Üzerindeki XIII dövmesinin anlamı ne?
    William Vance ve Jean Van Hamme ikilisinden ÇOK başarılı bir çizgi roman ile karşı karşıyayız. Thorgal gibi bir efsanenin arkasındaki isim olan Van Hamme ve Bruno Brazil, Bob Morane gibi klasik çizgi romanların başarılı çizeri Vance'den daha azı beklenmezdi. Ülkemizde Marmara Yayıncılık tarafından ilk beş sayısı yayınlandı. Bu beş sayı bir maceraya tekabül ediyor. Ancak macera bittiğinde hala açıklanmamış sorular kafamızda uçuşmaya devam ediyor. Cevaplar ilerde yayınlanacak sayılarda. Bu yazıyı yazmamın nedeni Marmara Çizgi'nin 2016 yılı içinde seriyi yayınlamaya devam edeceğini açıklaması.
   Umarız bu seri en kısa zamanda yayınlanır da kaliteli bir macerayı okumaya devam ederiz. Okumayan dostlara da mutlaka okumalarını tavsiye ediyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder