8 Ocak 2016 Cuma

AVENGERS 10 THE AVENGERS BREAK UP


   Son yenilgileri sonrası yaralarını sarmakta olan Kötülüğün efendilerinin beklenmedik bir ziyaretçisi olur: Immortus, zamanın efendisi. Immortus onlarla ortak olmayı istemektedir ve onlara gücünü göstermek üzere Avengers'ı yenmeyi vaat eder yem olarak ta Rick Jones'u kullanır.
   Rick kurtarmak için gelen Captain America'ya, Avengers'ı teslim etmesi karşılığında delikanlıyı vereceğini belirtir. Arkadaşlarını ikna eden Cap, tekrar Immortus'un karşısına çıkar. Immortus tarihten ünlü karakterleri (Golyat, Merlin ve Herkül) günümüze getirerek kahramanlarımızla çarpıştırır. Avengers rakiplerini yener. Bunun üzerine Immortus Captain America'yı eski İngiltere'ye götürür.
   Arkadaşlarının kaybolması ile moralleri bozulan Avengers malikâneye döndüklerinde kötü bir sürprizle karşılaşırlar. Kötülüğün efendileri malikâneye saldırmıştır. Tam sıkıştıkları sırada Captain Ameria ortaya çıkar. Yenilmek üzere olduklarını farkeden Enchantress kendilerini zamanda geriye Immortus'un gelmesinden az önceye getirir. Immortus'un gelişi engellenir ve tüm bu yaşananlar yaşanmamış gibi olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder