26 Ocak 2016 Salı

AVENGERS 31: NEVER BUG A GIANT


   Arkadaşlarının Güney Amerika'ya gittiğini öğrenen Avengers onu bulmaya giderken Goliath da Prens Rey ile birliKte kaçmaya devam etmekteydi. Yaşam alevinin kaynağının kobalt madeni olduğunu öğrenen Goliath bu maddenin kontrol edilemediği zaman oluşabilecek tehlikeyi fark eder. Ancak Prens Rey'in amacı bunu engellemek değil, alevin gücünü kontrol etmektir. Bunu fark eden Goliath Prensi terk eder.
  Kendi başına alevi yok etmeye çalışırken Keeper tarafından yakalanır.Bu sırada takım arkadaşları gelmiştir. Yerlilerin saldırısı sırasında Captain America bilerek yenilir. Hawkeye ile esir olan Cap olayların nedenini öğrenir. Durumu engellemek için saklanan Wasp ortaya çıkar. Önce Prens ve adamlarına kapıları açar. İki grup kendi aralarında savaşırken arkadaşlarını kurtarır. Captain America ortalıkta bulunan patlayıcıları Hawkeye'a patlattırır ve bu karışıklık ile kobalt madenini etkisizleştirir.
   Avengers galip gelmiştir. Esir olan doktor Anton'u da kurtarırlar. Ancak doktor Anton Goliath'a kendisinin yardımcı olamayacağını, tüm dünyada bunu yapabilecek tek kişinin olduğunu söyler. O kişi Henry Pym'dir....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder