7 Ocak 2016 Perşembe

AVENGERS 7 THEIR DARKEST HOUR


  Asgard tanrıları arasında Loki dışında Thor ile husumeti olan diğer iki tanrı da Enchantress ve Executioner'dır. Enchantress Thor'un sevgilisi olmak istemekte ancak Thor tarafından reddedildiği için ona kızmaktadır. Executioner ise Enchantress'e aşıktır ve Thor'u rakip görmektedir. Bu iki tanrı Thor'a yaptıkları yüzünden Odin tarafından dünyaya sürülürler. İkili Thor'dan intikam almak için Baron Zemo ile ittifak kurar.
  Iron man'in kişisel işleri nedeniyle ayrılması, Giant man ve Wasp'ın da konferans için Londra'ya gitmelerini fırsat bilerek planlarını harekete geçirirler. Kılık değiştiren Executioner Captain America'ya Zemo'nun saklandığı yeri söyler. Zemo da düşmanının gelmesini beklemektedir. 
   Bu arada Enchantress de Thor'a büyü yaparak takım arkadaşlarının aslında ona düşman olduklarına inandırır. Thor, Giant Man ve Wasp'a saldırır. Ancak sorunun farkına varan Iron Man, Thor'un büyüden kurtulmasını sağlar.
   Güney Amerika'da Zemo'nun tuzağı ile karşılaşan Captain America rakibini yener, Zemo roketine atlayıp kaçmaya çalışır. Cap de araca atlar. Birlikte New York'a gelirler. Burada Captain America tam Zemo'yu yenecekken Executioner araya girer ve Cap'i bayıltır. Avengers tarafından yenilen üçlü rokete binerek kaçarlar.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder