16 Ocak 2016 Cumartesi

AVENGERS 17: FOUR AGAINST THE MINOTAUR


   Yeni takım eskiye göre daha genç ve atik kişilerden oluştuğu için hepsinin kafasından takımı yönetmek geçmekte ve Captain America'nın liderliği (süper gücü de olmadığı için) konusunda şüpheler oluşmaktadır.
   Takımın kaba kuvvet konusunda yetersiz olduğunu düşünen Captain America, Iron Man'in ayrılırken yaptığı öneriye uyarak Hulk'u aramaya başlamalarına karar verir. Kısa bir süre sonra isimsiz bir mektup ile Hulk'un New Mexico çölünde olduğuna dair bir haber gelir. Bu mektubun tuzak olduğunu düşünen takım yine de yola çıkar.
   Çöle iner inmez Mole Man tarafından yer altına çekilen ekip karşılarında korkunç bir düşman bulurlar: Yunan mitolojisinden fırlamış bir Minator. Kavga sırasında grup bölünür. Quicksilver Mole Man'in adamlarınca yakalanır.
   Kalan üçlü Cap'in liderliğinde önce Minator'u yener ardından tutsak arkadaşlarını kurtarır. Yenilgiyi fark eden Mole Man Avengers'ı yeryüzüne geri yollar. Bu kavga sonrası Captain America ve yeni Avengers arasındaki sürtüşme sona erdiği gibi, takım olarak çalışınca herkesi yenebileceklerine inanarak Hulk'u aramaktan vazgeçerler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder