7 Ocak 2016 Perşembe

KANAN THE LAST PADAWAN

KANAN THE LAST PADAWAN


   Star Wars'un haklarını eline aldıktan sonra Disney, çocukları da bu evrene çekebilmek için kendi kanalında gösterilecek bir çizgi dizi hazırlattı. Ülkemizde de yayınlanan bu dizinin adı Rebels (Asiler) Hatta dizi yayınlanmadan önce İstanbul'da bir alışveriş merkezinde çocuklara yönelik bir etkinlik bile yapıldı.
   Marvel Star Wars'u tekrar yayınlamaya başlayınca bu dizideki Jedi ustası olan Kanan hakkında bir seri yapmaya karar vermiş. Seri Kanan'ın çocukluk günlerini bize sunuyor. Klon savaşları yeni bitmiş Kanan ustası ve Cumhuriyet ordusu ile birlikte son zaferleri kazanırken ölümcül 66 sayılı emir veriliyor ve klon ordusu Kanan ve ustasına saldırıyor. Ustasının kendini feda etmesi ile uzaklaşan Kanan peşinde eski dostu klon askerleri olmak üzere kaçmaya başlıyor.

   Kitap Kanan'ın kaçmasını ve nasıl hayatta kaldığını anlatıyor. Akıcı bir dil ve görsellik var. Yine de bence bu seri Star Wars okumak isteyecek genç okurlara yönelik hazırlanmış, bir çırpıda biten, derinliği olmayan bir seri. Yine de kocaman bir evrende bulunan bu su damlasını da okumak isteyenlere keyifli okumalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder