6 Ocak 2016 Çarşamba

AVENGERS 5: THE INVASION OF LAVA MEN

AVENGERS 5

THE INVASION OF LAVA MEN

STAN LEE/JACK KIRBY

   Son savaşlarının ardından Avengers üyeleri sivil hayatlarına dönmüştür. Bir süre sonra dünyanın değişik yerlerinde patlamalara yol açan ses dalgaları ortaya çıkar. Dalgaların merkezinin New Mexico olduğunu saptayan ekip harekete geçer.
   Bu sırada Bruce Banner'ın da çalıştığı askeri merkezin dışında yerin altından bir toprak kütlesi yükselmeye başlamıştır. Banner hemen araştırmaya başlar. Kütlenin kaynağı lav adamlardır. Daha önce Thor ile çarpışıp yenilen bu insanlar tesadüfen buldukları ve yaşayan taş adını verdikleri bir nesneyi yeryüzüne itmektedirler. Böylece yüzeyde taşın patlaması ile insanlık yok olacak, lav adamlar da tüm dünyanın hakimi olacaklardır.
   Lav adamların planlarını engellemek için Avengers mücadeleye başlar. Ant Man taşın zayıf noktasını bulur. Buraya yapılacak bir vuruş ile kaya kimseye zarar vermeden yok olacaktır. Bunu yapması beklenen Thor lav adamlarının büyücüsünün etkisi ile Donald Blake'e dönüşür.
   Zor durumda kalan Avengers'ın yardımına beklenmedik biri koşar: Hulk. Her ne kadar düşmanlarına yardım etmek istemese de Ant Man tarafından kandırılan Hulk uygun yere vuruşunu yapar ve kaya parçalanır. Tehlike ortadan kalkmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder