23 Ocak 2016 Cumartesi

AVENGERS 26 THE VOICE OF THE WASP


   Takımdan ayrıldıktan sonra özel hayatlarına vakit ayıran Wasp ve Gıant Man, SHIELD adına okyanusta bir araştırma platformunda bilimsel çalışmalar yapmaktadır. Submariner'ın platforma saldırması, ardından da ABD'ne doğru gitmesi üzerine (bu olaylar Tales to astonish serisinde yayınlandı) Wasp arkadaşlarını uyarmak üzere yola çıkar.
   Yol uzun olduğu için denizin üzerinde dinlenirken aniden ortaya çıkan bir küre genç kadını yakalayıp denizin dibine çeker. Kısa süre sonra Wasp kendini yakalayan ile karşılaşır. Bu Attuma'dır. Su altı ırkından olan Attuma kendi gibi bir grup barbarı yönetmektedir. Bilim adamlarının yarattığı dalga makinesi ile dalgaların büyüklüğünü arttırmak ve yeryüzünü sular altında bırakmayı planlamaktadır. Wasp'ın kim olduğunu bilmeyen Attuma onu sıradan bir casus sanıp yakalamıştır.
   Gardiyanlarının dalgınlıklarından yararlanıp boyutunu küçülten Wasp, Avengers'a haber verir. İrtibat kurulamayan Hawkeye dışındaki ekip yardıma koşar, ancak aşırı nem ve oksijensizlikten Attuma'ya yenilirler.
   Adamlarının kolay bir zafer demesi üzerine Attuma kahramanlarımıza oksiyen maskeleri (kaskları) taktırır ve dövüş tekrar başlar. Scarlet Witch destek kolonunu parçalar. Ancak sonuç katastrofik olur ve gemiye su dolmaya başlar.
   New York'ta malikâneye dönen Hawkeye arkadaşlarının nerede olduğunu bilmeden beklemekte ve Stark'ın icat ettiği hafıza geliştiriciye girip iletişim cihazını nasıl çalıştıracağını düşünürken gölgelerde kötü biri onu izlemektedir....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder