25 Ocak 2016 Pazartesi

AVENGERS 30: FRENZY IN A FAR OFF LAND


   Malikânede sakin zamanlar geçerken Quicksilver ve Scarlett Witch güçlerinde bir azalma olduğunu fark ederler. Doğdukları topraklardan uzakta olmalarından kaynaklanabileceğini düşünerek geçici olarak takımdan ayrılırlar.
   Dev cüssede kalmaktan sıkıntıya düşen Goliath, hücre büyümesi üzerine araştırma yapan doktor Anton'u bulmak üzere Güney Amerika'ya gider. Ancak Anton'un kulübesi dağınık bir haldedir ve doktor kayıptır. Araştırmaları sırasında bir grup yerli Goliath'a saldırır. Kahramanlarımız onları yener ve birini esir alarak yaşadıkları yere gider. Yerin altında gizli bir kabile yaşamakta ve yaşam alevi dedikleri bir şeye tapmaktadırlar. Alevin koruyucusu (Keeper) denen birinin emrinde olan bu kabile tesadüfen onları bulan doktor Anton'u öldürmeyi planlamaktadır. Goliath'ın gelmesi ile durum karışır. Masum insanlara zarar vermek istemeyen Goliath'a kabilenin prensi yardım eder ve kaçarlar.
   ABD'nde Black Widow kendisine verilen emirleri (özellikle Hawkeye ile ilgili olanı) sorgulamaya başlamıştır. Avengers'a Black Widow ve adamlarının yeri hakkında bilgi gelir. Hawkeye Captain America'dan tek başına gitmek için izin alır. Swordsman ve Power Man ile savaşan Hawkeye Swordsman'i yener, tam Power Man tarafından yenilecek iken Black Widow tarafından kurtarılır. Beyin yıkamanın etkisi geçmiş, Black Widow sevdiği adamı kurtarmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder