13 Ocak 2016 Çarşamba

AVENGERS 14 EVEN AN AVENGER CAN DIE


   Ağır yaralı Wasp'ı hastaneye götüren Avengers, arkadaşlarının akciğerlerinin ciddi hasar gördüğünü ve 48 saat içinde müdahale edilemezse ölebileceğini öğrenirler. Tek umutları Norveç'te yaşayan Dr Svenson'dur
   Thor hızla Norveç'e gider ve Dr Svenson'u bulur. Doktor gelmek istemese de biraz zorla da olsa doktoru New York'a götürür. Hastanede doktorun gerçek Svenson olmadığı, onun yerine geçen bir uzaylı olduğu ortaya çıkar. Maskesi düşen uzaylı nefes darlığı çekerek ölür.
   Gerçek Svenson ve onu ellerinde tutan uzaylıların yerini araştırmaya başlayan Avengers onları kutuplarda buzulların altında gizlenmiş olurlar. Kalluu adlı bu ırk düşmanlarından saklanmaktadır. Svenson da onların solunum sıkıntılarına yardımcı olmaktadır. Avengers'ın isteklerini kabul etmeyen Kalluu'lar acı bir sürprizle karşılaşır. Düşmanları onları bulmuş Dünya'ya gelmektedir. 
   Durumun vahametini fark eden Kalluu'lar gemilerine binerek kaçarlar. Svenson özgür kalmıştır. Hemen New York'a uçulur ve ameliyat sonrası Wasp kurtulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder