13 Ocak 2016 Çarşamba

AVENGERS 12 THIS HOSTAGE EARTH


   Avengers Henry Pym'den gelen acil durum mesajı ile toparlanırlar. Karıncalar Henry Pym'e mevcut bir tehlikeden bahsetmiştir. Bunu dile getirmesi ile Pym arkadaşlarının tepkisi ile karşılaşır. Özellikle Thor karıncaların dertleri ile uğraşamayacağını dile getirir. 
   Arkadaşlarının tepkilerine sinirlenen Pym kendi başına araştırmaya başlar. Araştırması sırasında Mole man (köstebek adam) ve emrindeki yer altı insanları tarafından yakalanır. Öldü sanılan Mole man gizlice dünyanın ekseni üzerindeki hareketini hızlandıran bir alet icat etmiştir. Yavaş yavaş hızı arttırmakta ve dünya üzerindeki canlıları yok etmeyi planlamaktadır. Bu planında ona Red Ghost (kızıl hayalet) da yardım etmektedir.
   Arkadaşlarını kurtarmak için Mole man'in krallığına inen Avengers yer altı insanları ile kapışmaya başlar. Bu arada Wasp esir edilen Henry Pym'i bulup onu kurtarır. Mole man işlemi hızlandırmaya karar verir. Oluşan tehditin farkına varan Henry Pym karınca boyutuna inerek aletin içine girer ve aleti bozar. Planlarının bozulduğunu fark eden Mole Man ve Red Ghost kaçarlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder