13 Ocak 2016 Çarşamba

AVENGERS 13: TRAPPED IN... THE CASTLE OF COUNT NEFARIA



   Avengers sadece süper kötülerle değil sıradan kötülerle de dövüşmektedir. Bu nedenle de mafyaya ciddi darbeler vurmaktadır. Mafyanın lideri Kont Neferia bundan rahatsız olmakta ve intikam planlamaktadır. Gerçek kimliği bilinmediği için Avengers'ı şatosuna çağırır. Hiçbir şeyden şüphelenmeyen ekip şatoya gider. Burada zamanın nasıl geçtiğini farketmezlerken, Neferia Avengers'ın benzerlerini Birleşmiş Milletler binasına gönderir.
   Sahte Avengers artık dünyanın egemenliğinin kendilerine verilmesini isteyerek ayrılırlar. Olaylardan habersiz olan Avengers şatodan ayrılır, ancak ihanetle suçlandıkları için Amerikan ordusu tarafından saldırıya uğrarlar. Saldırıdan kaçan Avengers olayın nedenini ve arkasındaki kişiyi anlayınca hızla şatoya saldırır.
   Nefaeria'nın savunması nedeniyle Captain America dışındakiler yakalanır. Cap Kont ve adamları ile savaşırken, Rick ve arkadaşları esir Avengers üyelerini kurtarır. Ekip Kont Neferia'yı yakalar ve itiraf ettirir. Zafer kazanılmıştır. Ancak ağır bir bedeli de olmuştur. Çarpışma sırasında gelen bir kurşun Wasp'ı ağır yaralamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder