2 Ocak 2016 Cumartesi

KOTOR: DAYS OF FEAR

KOTOR (DAYS OF FEAR)

   Son maceralarının ardından Zayne ve arkadaşları ayrılmaya karar verir. Gryph Zayne ile kalırken, Jarael Camper ile ayrılır. Ancak bilmedikleri şey birilerinin Camper'ın peşinde olduğudur.
    Zayne ve Gryph'in çaldığı gemi Cumhuriyet ordusuna ait olunca ikili istemeyerek te olsa ordu ile birlikte hareket etmek zorunda kalır ve Mandalorianları karşılamak için bekleyecekleri gezegene gderler. Gryph burada bir lokanta açarken, Zayne Carth Onasi adında bir pilotla tanışır. Günler geçerken Zayne bir öngörü hisseder: Mandalorian ordusu geldiğinde savaşmayacak direkt gezegeni yok edecektir. 
(Carth Onasi)
    Zayne bu görüsünü paylaşmak için ana gemiye Onasi'nin gemisinde girer. Ancak Amiral onu tanır ve kendisini Mandolarian casusu kabul ederek tutuklatır. Zayne'in uyarılarına kulak asmaz. Mandalorian ordusu göründüğünde Zayne'in kehaneti gerçekleşir. Amiral ne yapacağına karar veremez ve Zayne'i hapise atar.
   Zayne hücresimde üzüntü içinde beklerken Onasi gelir. Kehanetin gerçekleşebilme olasılığı nedeniyle gezegene sahte fırtına uyarısı yolladığını, insanların buna inanıp sığınaklara saklanmış olabileceklerini söyler. Gezegen halkı için bir umut hala vardır.
    Öykü gittikçe derinleşirken kendisini de büyük bir zevkle okutuyor. Okumayan Star Wars severlere tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder