4 Ocak 2016 Pazartesi

KOTOR: NIGHTS OF ANGER

KOTOR (NIGHTS OF ANGER)

   Taris'te Padawan'ları öldüren ustalardan Raana Trey, yaşanan stresten artık iyice etkilenmiştir. Rüyasında bile aynı olayı yaşamakta, bu nedenle de uyuyamamaktadır. Aynı sırada Jarael, iyice hastalanmış Camper'ı iyileştirmek için doğduğu gezegene gider. Bu gezegen aynı zamanda Camper'ın kaçtığı gezegendir de. Jarael gibi beyaz tenli olan ırk çalışan sınıf olarak yaşamakta ve Adasca halkı tarafından ezilmektedir. Jarael'in kendi ırkından tek farkı, sivri kulaklarıdır ki bu özellik yönetici ırkta da vardır.
    Camper'ın kanının tahlili ile fark edilen Jarael gezegenin liderinin huzuruna çıkar. Lord Adasca Camper'ın hastalığının yıllar önce gezegende kaptığı bir virüsün yaşlandıkça daha belirgin semptomlar çıkardığı ve hayatını tehdit ettiğini ifade eder. Aslında Camper basit bir allerji atağı geçirmiştir, ama o da Lord için çalışmak zorunda bırakılmıştır. Çünkü Jarael Lord'un elindedir. Lord da Camper'ın da yardımı ile güçlü bir silah yaratmakta ve bunu satmayı planlamaktadır.
   Bu arada Mandalorian ordusu tarafından saldırıya uğrayan Cumhuriyet filosu da dağılmak üzeredir. Amiral Karath ve Onasi gemi parçalanırken Zayne'in de yardımı ile Onasi'nin gemisi ile kaçarlar ama herkes onları öldü zannetmektedir.
    Böylece Marvel Epic Collection Star Wars Old Republic cilt 1'i tamamlamış olduk. Diğer Star Wars serilerinde görüşmek üzere....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder