28 Ocak 2016 Perşembe

AVENGERS 36: THE ULTROIDS ATTACK


    Captain America'nın malikânede karşılaştığı kişi Scarlett Witch'dir. Quicksilver ile birlikte güçlerini geri kazanmışlardır. Tam geri dönecekleri gün kasabalarına bir uzay gemisi inmiş ve Pietro'yu esir almıştır. Wanda da yardım için arkadaşlarına gelmiştir.
   Ekip kısa sürede toplanır. Hawkeye Black Widow'un da bir Avenger olmasını önerir ancak Goliath karşı çıkar. Tartışma uzayacak iken Wanda araya girerek neden toplandıklarını hatırlatır ve hep birlikte Transia'ya uçarlar.
   Kasabaya vardıklarında tamamen boş olduğunu ve uzay gemisinin ebatlarının da Wanda'nın anlattığından daha büyük olduğunu görürler. Wanda'nın önerisi ile mağaralardan geçerek gemiye ulaşırlar. Geminin yönetiminde Ixar adında bir uzaylı vardır ve kahramanlarımızın güçlerini ele geçirmek için onları çağırmıştır. Aslında malikâneye gelen Scarlett Witch değil onun kılığındaki bir androiddir. Wanda da Pietro gibi esirdir.
   Kahramanlarımız Ixar'ın androidleri ile savaşa başlarlar. Ancak kalabalık sayıda androidin olması ve kahramanlarımızın birbirlerinden ayrılmaları teker teker yenilmelerine yol açar. Son ayakta kalan Captain America Quicksilver ve Scarlett Wtch'İn esir olarak tutuldukları tüpleri kalkanı ile vurarak çatlatır ama o da yakalanır.... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder