7 Ocak 2016 Perşembe

AVENGERS 8 KANG THE CONQUEROR


  Avengers için gün Pentagon'dan gelen acil mesaj ile hareketlenmiştir. ABD'ne uçan bir nesne inmiştir. Nesne kendisine yaklaşan tankları yok etmiş ve içinden kendisine Kang diyen biri çıkmıştır. Kang dünya liderleri ile görüşmek istemektedir.
   Olay mahaline gelen Avengers Kang ile çarpışır, ancak Kang elindeki güçle kahramanlarımızı yener. Kang gelecekten geldiğini elindeki silahlarla dünyayı yok edebilecek gücünün olduğunu bu nedenle de dünyanın kendisine 24 saat içinde teslim edilmesini ister.
   Bu ultimatom karşısında Avengers tekrar saldırıya geçer, ancak Kang tarafından yenilmekle kalmaz esir de alınırlar. Sadece Rick Jones ve Wasp kaçmayı başarmıştır. Wasp Henry Pym'in labaratuarından işe yarayabilecek bir silah aramaya giderken Rick de arkadaşları ile birlikte Kang'e hizmet etme sözü vermiş gibi yapıp gemiye girer ve esir olan Avengers'ı kurtarır.
   Ekip tekrar Kang'e saldırır. Sonuç çok farklı değilken Wasp ortaya çıkar Tony Stark'ın icat ettiği her şeyi moleküler düzeye eriten bir silah getirmiştir. Kang'in üniforması ve silahları bundan etkilenir. Yenilmek üzere olduğunu anlayan Kang zaman içinde kaybolur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder