28 Ocak 2016 Perşembe

AVENGERS 35: THE LIGHT THAT FAILED

   Wasp Living Laser'ın elinde esirdir. Çevresi lazerlerle çevrili bir kafes içinde yaban arısı boyutlarında kalmak zorundadır. Captain America ve Hawkeye kendilerine yaklaşmakta olan azerlerin arasında ölümcül bir tuzağın içindedirler ancak zamanında gelen Goliath iki arkadaşı kurtarır. Hep birlikte Living Laser'ın Wasp'ı nereye götürdüğünü araştırmaya başlarlar.
   Oysa Living Laser ABD'nin dışına çıkmıştır. Orta Amerika ülkesi olan Costa Verde'de isyancı güçlere yardım ederek yönetimdeki diktatörü indirmiş ve birlikte iktidara gelmişlerdir. 
   Captain America ve Hawkeye, Living Laser'ın yerini araştırırken Goliath kısa bir süreliğine ortadan kaybolur. Geldiğinde ekip de düşmanlarının yerini tespit etmiştir. Birlikte Costa Verde'ye doğru yola çıkarlar.
   Living Laser ve isyancılarla yapılan çatışma sonrası kahramanlarımız yenilir. Üçü bir kuleye ayrı ayrı hapsedilir. Living Laser yeni icadı lazer topunu onların üzerinde denemeyi planlamaktadır.
   Esir olan Goliath'ın ABD'nde neden ortadan kaybolduğu ortaya çıkar. Bill Foster ile geliştirdikleri ancak test etmedikleri bir serumu üzerinde denemiştir. Deney başarılı olur. Goliath düşünerek boyutlarını değiştirebilmektedir. Bu sayede küçülerek kendisini bağlayan zincirlerden kurtulur ve topu sabote eder.
   Topun sabote olması sonrasında ateşleyen Living Laser'ın yüzünde patlama olur ve bayılır. Kurtulan Avengers isyancıları yakalar. Costa Verde'de huzur tesis olmuştur. Kahramanlarımız Living Laser'ı ABD'ne getirir. Herkes kendi hayatlarına dönerken malikânede düşüncelere dalan Captain America beklenmedik bir ziyaretçi ile karşılaşır....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder