22 Ocak 2016 Cuma

AVENGERS 25 ENTER DR DOOM


   Kendi zamanlarına dönen kahramanlarımız günlük sorunlarıyla ve Hawkeye'ın iğnelemeleri ile dolu günler geçirirken Balkan'larda bir ülke olan Latveria'nın lideri Dr Doom planlarını kurmaktadır. Doom Fantastik Dörtlü ile yeniden savaşa girmeden önce Avengers ile mücadeleye girip kendi gücünü göstermeyi dilemekte bu nedenle planlar kurmaktadır.
    Wanda ve Pietro'ya gelen bir mektupta akrabalarından birinin (kardeşler kendilerini öksüz zannetmektedir) Latveria'da yaşadığı ve onlarla tanışmak istediği yazılmaktadır. Sevinçten uçan kardeşler takım arkadaşlarını da alarak Latveria'ya giderler. Ancak sivil kıyafetlerle ülkeye ayak basar basmaz casusluk suçu ile tutuklanırlar.
   Dr Doom'un kendilerine tuzak kurduğunu anlayan Avengers hapishaneden kaçar, ancak Latveria halkının çoğu da liderlerine inandıkları için kahramanlarımıza saldırır. Doom'un şatosuna ulaşan kahramanlarımız rakipleri ile karşılaşır. Dr Doom ani bir hareketle bütün kasabayı kaplayan bir küre oluşturur. Kimse ne girebilecek ne de çıkabilecektir.

   Arka arkaya iki kere Dr Doom ile kapışan kahramanlarımız düşmanlarını yendiği gibi şatodaki tüm silahları yok ederler. Küre açılır kahramanlarımız kurtulurlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder