21 Ocak 2016 Perşembe

AVENGERS 22: THE ROAD BACK


    Mahkeme emri ile dağılmak zorunda bırakılan Avengers, Captain America'nın tüm ısrarlarına rağmen kendi yollarına gitmeye karar verir. Ancak ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar toplum için tehdit olarak kabul edildiklerinden dolayı kimse onlara iş vermez.
   Bir süre sonra Quicksilver ve Scarlett witch bir sirkten iş teklifi alırlar. Hemen Hawkeye'ı da çağırırlar. Üçü de bir iş bulmuştur. Bu iş bir paravandır. Çünkü sirki Ringmaster ve emrinde çalışan kötülerin çalışma mekanıdır. Ringmaster kahramanlarımızı hipnotize etmeye çalışır ancak başaramaz. Kahramanlarımız tam kötüleri yenecekken Ringmaster polisleri çağırıp Avengers'ın kendilerine saldırdığını iddia eder. Üçlü de çareyi kaçmakta bulur.
   Bu arada Power Man ve Enchantress'in yaşadıkları eve bir menajer gelir. Power Man'i temsil etmek istediğini söyler. Şöhret sarhoşu olan Power Man tüm yaptıklarını itiraf eder. Aslında menajer kılık değiştirmiş Captain America'dır. Kavga başlar, kısa süre sonra Avengers'ın kalanı da gelir. Power Man ve Enchantress yenilir. İtiraf kasedi de polise teslim edilir. Avengers aklanmıştır.
   Ekip kendilerini aklayan Captain America'ya teşekkür eder, ancak Cap kendisine güvenmeyen işilerle birlikte çalışamayacağını söyleyerek takımdan ayrılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder