24 Ocak 2016 Pazar

AVENGERS 27 FOUR AGAINST THE FLOOD TIDE


    Hawkeye arkadaşlarının nereye gittiğini öğrenmeye çalışırken gölgelerde saklanan karakter ortaya çıkıp kahramanımıza saldırır. Bu Beetle'dır. Kısa süren çarpışma sonrası Hawkeye Beetle'ı bağlar ve arkadaşlarına yardım için yola çıkar.
   Attuma ile savaşan Avengers ortalığı su basması ile zor durumda kalmalarına rağmen dövüşmeye devam etmektedir. Ancak kısa süre sonra Attuma dövüşü kazanır. Bu arada Quicksilver denizaltından baygın olarak fırlamıştır. Arkadaşını ölmek üzere iken Hawkeye kurtarır. İkili Attuma'nın gemisinin peşine düşer.
   Esir olan Captain America ve Scarlett Witch Attuma'nın huzuruna getirilir. Cap Attuma'nın egosuna gaz vererek dalga makinesini göstermesini sağlar. 
   Bu arada Hawkeye ve Quicksilver gemiye girmiştir. Attuma esirlerini bırakıp adamları ile gelenlerle savaşa gider. Bundan yararlanan Captain America ve Scarlett Witch kurtulurlar. Wanda arkadaşlarına yardıma giderken Cap de dalga makinesini bozar. Kavga kahramanlarımızın lehine döner ve kısa süre sonra da bozulmuş denizaltından ayrılırlar. Bu arada oraya gelmelerine neden olan Wasp denizaltında değildir.
   Malikâneye dönen kahramanlarımızı iki sürpriz beklemektedir:
  1) Hawkeye'ın bağlı bıraktığı Beetle kaçmıştır
  2) Henry Pym adında biri Avengers'tan Wasp'ı bulmak için yardım istemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder