14 Ocak 2016 Perşembe

AVENGERS 15: NOW BY MY HAND SHALL DIE A VILLAIN


   Avengers'da herkes sivil hayatında bir şeyler yaparken, Steve Rogers bir işi olmadığı ve faturalarını Avengers'ın ödemesinden rahatsızdır. Bu nedenle İkinci Dünya Savaşı'ndan tanıdığı ve o sıralar CIA'de çalışan Nick Fury'e iş için mektup yazar. 

   Bu arada Zemo yeni planını harekete geçirir. Önce eski takım üyeleri Black Knight ve Melter'ı hapishaneden kurtarır. Ardından Rick Jones'u kaçırtıp Güney Amerika'daki üssüne getirtir. 
   Rick'i kurtarmak için Tony Stark'ın özel tasarladığı jet ile yola çıkan Avengers, Zemo dışındaki dört Masters of Evil üyesi tarafından saldırıya uğrar. Captain America dışındaki herkes gemiden iner. Cap ise yoluna devam eder. Kalan Avengers Masters of Evil ile yüzleşir. Masters of Evil Avengers'a New York'un ortasında savaşmaları halinde sivillerin de zarar göreceği tehdidinde bulunurlar. Avengers korumak zorunda oldukları insanların zor durumda kalacağını düşünerek kararsız kalır.
   Güney Amerika'ya gelen Captain America, Zemo ve adamları ile çarpışır. Rick Jones'u kurtaran Cap Zemo'yu adamlarından ayırır. Zemo ışınını Captain America'ya yöneltir, ancak Cap kalkanı ile güneş ışığını Zemo'nun gözüne yansıtır. Silahını görmeden ateşleyen Zemo'nun ışınları kayaların üzerine düşmesine sebep olur ve Zemo ölür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder