16 Mart 2016 Çarşamba

AVENGERS 91: Take One Giant Step Backward


   Baygın Wasp'ın üzerine onu öldürmek için gelen ilkel haline dönmüş Yellow Jacket son anda vazgeçer ve baygın Wasp'ı alıp gider. 459 ve Goliath ile dövüşen Vision ve Scarlett Witch esir alınır. Rick'in sözüne uyan Quicksilver ise geri çekilir.
   Ronan'ın yanına getirilen Vision ve Scarlett Witch o ana kadar anlamadıkları bir şeyi fark ederler: Birbirlerine aşıktırlar! Vision android olmasından dolayı kabullenememektedir. Tam o sırada Pietro ve Rick gelirler ve kavga tekrar başlar. Kavganın kargaşası içinde Mar-vell'in isteği ile nega bandları ışınlayan Rick Ronan'ın aletini bozar. Ronan tekrar saldıracak iken Kree galaksisinden acil yardım çağrısı gelir. Skrull'lar Kree imparatorluğuna saldırmıştır. İmparatorluğunu kurtarmak için Ronan gezegenine geri döner. Planları bozulmuş, Alaska eski haline dönmeye başlamıştır.

   Normal haline dönen Henry Pym Yellow Jacket olarak etkisiz olduğunu ifade ederek Avengers'dan kesin olarak ayrıldığını açıklar. Doğal olarak karısı Wasp da aynı kararı alır. Dostlarını geride bırakan kahramanlarımız New York'a dönerler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder