2 Mart 2016 Çarşamba

AVENGERS 63: And In This Corner Goliath


   Wakanda'dan New York'a dönerken kahramanlarımız taşıyan araç bozulur. New York'a düşme tehlikesi atlatırlarken Black Panther ve Vision sayesinde sorun çözülür. Olayı izlemek zorunda kalan Hawkeye kendisinden şüphe duymaya başlamıştır.
   Malikâneye geldiklerinde Wasp ve Yellow Jacket'in balayından döndüklerini görürler. Henry Pym artık Goliath olmayacağını bundan sonra Yellow Jacket adını taşıyacağını söyler. Elinde kalmış son büyüme serumunu da saklar.
   Bu sırada Nick Fury'den yardım çağrısı gelir Natasha'dan haber alınamamaktadır. En son Bahamalar'da olduğu bilindiğinde kahramanlarımız yola çıkar. Ancak ekibin geçici lideri Black Panther'in isteği ile Natasha'ya aşık olduğu için dikkatsiz davranabileceği düşünülen Hawkeye geride bırakılır.
    Yalnız kalan Hawkeye Natasha'dan mesaj alır. Bahamalar'da değil New York'ta esirdir. Sevgilisini kurtarmayı planlayan Pym'in büyüme serumunu içer ve dev gibi olur. Artık yeni Goliath odur. Natasha'nın saklandığı yeri bulmak üzere Coney adasına doğru yola çıkar.
    Natasha Puppet master (kukla ustası), Mad Thinker (çılgın düşünür) ve Egghead'in (yumurta kafa) elinde esirdir. Egghead Fury'yi taklit ederek Avengers'ı Bahama'lara yollamıştır. Goliath'ın geldiğini fark ederler. Bunun üzerine Henry Pym sandıkları Goliath'ın üzerine dev bir android salarlar. Goliath ve android dövüşür ve android yok edilir. Natasha kurtulmuştur. Onu yakalayan üçlünün planlarını anlatınca Goliath arkadaşlarını çağırmaya karar verir....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder