4 Mart 2016 Cuma

AVENGERS 71 Endgame


   Avengers'ın kaybolmasından kendini sorumlu tutan Black Knight, ilk Black Knight olan akrabasının (Sir Percy) ruhu ile bağlantı kurarak durum hakkında bilgi alır. Arkadaşlarına yardım etmek istemekte ancak 41. yüzyıla nasıl gideceğini bilememektedir. Birden kılıcının Goliath ile birlikte ışınlandığını hatırlar. Merlin tarafından kılıç ve onu taşıyan Black Knight arasında bir bağ oluşturan bir büyü yapıldığı için kılıcının yanına gitmek ister ve Kang'in kalesine varır. Orada bir önceki müsabakada savaşan dört Avenger'ın baygın olarak tutulduğunu görür. Hapiste olan Wasp'ı kurtarır ve baygın arkadaşlarını ayıltmaya çalışır.

   Bu arada ikinci oyun için kalan üç Avenger (Yellow Jacket, Black Panther ve Vision) Nazi işgali altındaki Fransa'ya gönderilir. Karşılarına Grand Master'ın çıkardığı ekip ise Invaders'tır. İkinci Dünya Savaşı sırasında Naziler ve yandaşları ile savaşmak için kurulan bu ekipte Captain America, Bucky, Submariner, ilk Human Torch ve Toro vardır. Kavga başlar. Sonunda Black Panther'in planı ile Vision Invaders'ın içinden yarı cisimlenmiş olarak geçerek bayıltır. Kavgayı Avengers kazanmıştır.
   41. yüzyılda Grand Master ilk yarışmanın sonucunun belirsiz olması nedeniyle Kang'in yarı galip sayılabileceğini söyler. Bu nedenle yaşam ya da ölüm gücünden birine geçici olarak hakim olacaktır. Kang sevgilisini iyileştirmek için yaşam gücünü istemek üzere iken tutsağı olan Avengers'ın kurtulduğunu görür. Kahramanlarımız görevleri bittiği için dünyaya dönmek istemektedir. Ancak Kang Avengers'a nefretinin daha büyük olduğunu ifade ederek yaşam gücü yerine ölüm gücünü ister. Grand Master da kısa bir süre için Avengers'ı öldürebilecek gücü ona verir.

   Kang kahramanlarımızı yenmiştir, ama ayakta kalan biri vardır: Black Knight. Kang ona saldırmak üzere iken Black Knight kılıcı ile onu bayıltır. Black Knight Grand Master'a Kang'in onu neden bayıltamadığını sorduğunda Grand Master Kang'e Avengers'ı yok edecek gücü verdiğini, Black Knight'ın aktif bir Avenger olmadığı için Kang'in başarılı olamadığını söyler.

   Grand master kahramanlarımızı zamanlarına ve malikânelerine yollarlar. Burada Avengers uzun zaman önce yapmaları gereken bir şeyi yaparlar ve Black Knight'ı takıma kabul ederler. Black Knight artık İngiltere'de yaşadığını ancak ne zaman ona ihtiyaç duyulursa hemen gelebileceğini ifade eder....


   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder