2 Mart 2016 Çarşamba

AVENGERS 62: The Monarch And The Man-ape


   Ymir ve Surtur ile yapılan savaş sonrası Wakanda'da mahsur kalan Avengers ve Black Knight, Black Panther'in önerisi ile onun krallığına giderler. Krallığı T'challa gittiğinden beri yakın arkadaşı M'baku yönetmektedir. Koltuğun gücü tarafından etkilenen M'baku T'challa'yı yok etmeyi planlamaktadır.
   Kahramanlarımız geldiğinde sahte bir sadakat gösterisi yaparak herkesi şölene davet eder. Ancak içkilerine uyuşturucu koyarak hepsini bayıltır. Black Panther ayıldığında karşısında gördüğü kişi çok farklıdır. Afrika'nın en güçlü hayvanlarından beyaz gorili kendine idol seçen M'baku buna uygun bir kostüm giymiş ve kendisine Man-Ape demektedir. M'baku'nun amacı Wakanda'yı vahşi günlerine döndürmektir. (Black Panther yönetiminde Wakanda vahşi Afrika'nın ortasında bir teknoloji cennetidir)
   Black Panther ve Man-ape dövüşe başlarlar. Dövüşülecek yeri seçmenin avantajı ile M'baku kazanacak gibi görünse de T'challa rakibini yener, ancak M'baku son hainliğini de yaparak T'challa'yı bayıltır.
   T'challa ayıldığında kendini Panter tanrısının heykelinin önünde bağlı olarak bulur. Man-ape heykeli yıkmak ve T'challa'nın da altında ezilmesini planlamaktadır. Bu arada baygın olan diğer Avengers ayılmış kurtulmaya çalışmaktadır. M'baku acı kuvveti ile heykeli sallasa da beklediği gibi olmaz. Heykel devrileceğine M'baku'nun üzerine yıkılır. M'baku ölmüş, Wakanda tekrar T'challa'nın yönetimine geçmiştir....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder