11 Mart 2016 Cuma

AVENGERS 82: Hostage


   Bir gece kimse fark etmeden Zodyak orduları Manhattan'ı işgal eder. Adayı şehre bağlayan köprüler ve tüneller yok edilir. Tüm Manhattan rehin alınmıştır. Adanın çevresini bir güç alanı kaplamıştır. Bu sayede dışarıdan kimse girememektedir. Buna Red Wolf'a yardım eden Vision, Goliath ve Scarlett Witch ile Fantastic Four da dahildir. Malikânede kalan dört Avenger ise (Thor, Iron Man, Quicksilver ve Captain America) havalandırma sistemlerine verilen gazla bayıltılarak ele geçirilmişlerdir. Aries 24 saat içinde bir milyar dolar ödenmezse tüm Manhattan halkını öldüreceklerini söyler.
  Manhattan'da sadece üç süper kahraman kalmıştır. Örümcek adam May yengesi endişelenmesin diye evde kalırken Black Panther ve Daredevil birleşerek esir arkadaşlarını kurtarmaya çalışırlar. Ancak Aries ve elindeki Zodiac key nedeni ile kaçmak zorunda kalırlar. Aries de bunun üzerine esir Avengers'ın herkesin önünde idam edilmesini emreder.

   Madison Square Garden'da idam başlayacakken kör bir adam insanları ayaklandırmaya çalışır. Bu Matt Murdock'tur. Ancak siyahi biri de insanları sakinleştirir. Bu da T'challa'dır. Bu taktikle Matt de yakalanır ve idam edilmesine karar verilir, ama Matt Billy club'ını gizlice kullanarak Avengers'ı baygın tutan makineyi etkisizleştirir. Avengers uyanır. Durum tersine dönmüştür.
   Yenilgiyi gören Aries kaçmaya başlar. Thor gemisini yakalar. Ancak Aries Zodyak key'i kullanarak güç kalkanını daraltamaya başlar. İnsanların ölmek üzere olduğunu gören Thor yıldırımları kullanarak gemiyi ve Aries'i yok eder. Zodyak orduları teslim olmuştur. Yakalanan adamlardan öğrendikleri bir şey de aylardır mücadele ettikleri Cornelius van Lunt'un Zodyak'ın para kaynaklarından biri olduğudur. Daredevil arkadaşlarına veda eder ve ayrılır...
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder