3 Mart 2016 Perşembe

AVENGERS 68: And We Battle For The Earth


   Zincirleme reaksiyon başlamış görünse de Ultron'un da fark ettiği gibi beklenen olmamıştır. Tekrar Avengers ile karşılaşan Ultron yeni planlar için kaçmaya karar verir. Ultron'un arkasından neler olduğunu anlamaya çalışan kahramanlarımz kısa sürede cevabı bulur: Ultron'un saldırısı ve SHIELD ajanlarının ateşi sonrası ağır yaralanan Vision gelişigüzel Ultron'un makinelerini parçalamış ve Ultron'un planını engellemiştir. Ancak ağır yaralıdır.
   Malikânede onu onarmaya çalışan kahramanlarımız Vision'ın Ultron'u kesin yenmenin çözümünü bulduğunu fark ederler: Moleküler yeniden yapılandırıcı. Bu amaçla Wakanda'dan tüm ses ve enerjiyi emen Vibranium madeninden isterler. Ardından adamantiumu bulan SHIELD bilim adamı Dr MacClain'den yardım isterler.
   MacClain adamantium ve Ultron hakkında Birleşmiş Milletler binasında konuşma yapmaya başlar. Ondan adamantiumun bilgilerini çalmak isteyen Ultron saldırır. MacClain'i ele geçirir ve düşüncelerini kendi zihnine kopyalamaya başlar. Ancak kopyaladıkları onun kontrolünü kaybetmesine yol açar. Bunun tuzak olduğunu fark eden Ultron herkesi yok etmek ister ancak Thor Vibraniumdan yapılmış dev bir fanusun içine onu hapseder. Patlamada Ultron yok olur. Ultron'u şaşırtan ve dikkatini dağıtan MacClain'in ise aslında kılık değiştirmiş olan Henry Pym olduğu ortaya çıkar. Bir tehlike daha savuşturulmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder