15 Mart 2016 Salı

AVENGERS 88: The Summons of Psyklop


   Prof. X, Tony Stark ve Mr Fantastic kafa kafaya vermiş ve Hulk'u yakalamak üzere bir plan kurmuşlardır. Bu plan sonucunda Hulk baygın olarak ele geçirilmiştir.
   Captain America ve Falcon, New York'a gelmesi beklenen ancak gelmeyen Falcon'un eski bir arkadaşını aramak için New Orleans'a giderler. Burada bir voodoo ayinine rast gelirler. Voodoo rahibi ve adamları ile yapılan kavgadan sonra rahibin Falcon'un kayıp arkadaşı olduğu ortaya çıkar. Rahibin ağzından devamlı bir enlem ve boylam çıkmaktadır. Cap ve Falcon Thor, Iron Man ve Goliath'ı alarak belirtilen yere doğru hateket ederler.
   Bu sırada Hulk'un baygın tutulduğu yerde aniden bir ışın Hulk'u oradan alır ve başka bir yere taşır. Burada Psyklop adlı bir yaratık vardır. Yeryüzünün karanlık zamanında yaşayan varlıklardan olduğunu ve Hulk'un enerjisini emerek insanlarını hayata döndürmeyi planlamaktadır. Hulk'un üzerine bir ışın yollar. Bu ışın ile Hulk gittikçe ufalmaktadır.
   Tam bu sırada Psyklop'un olduğu yeri Avengers basar ve Psyklop ile kavga başlar. Hulk'un üzerine tutulan ışın kontrolsüz olarak çalıştığı için Hulk moleküler seviyede küçülür. Hulk'u kaçırdığı için sinirlenen Psyklop Avengers'ı ışınlayarak New York'a yaşananları unutturarak geri yollar.
   Hulk'un ve Psyklop'un sonu Hulk'un kitabında devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder