10 Mart 2016 Perşembe

AVENGERS 81: When Dies A Legend



   Vision, Scarlett Witch, Goliath ve Red Wolf'u taşıyan Quinjet, Red Wolf'un halkının yaşadığı bölgeye gelmek üzere iken bir başka uçan araç tarafından saldırıya maruz kalır. Kanunlar gereği silahsız bir araç olan Quinjet saldırıdan kaçmaya çalışırken Vision yoğunluğunu değiştirerek diğer gemiye girer. Gemiyi van Lunt'un emrindeki robotlar yönetmektedir. Vision müdahale edemeden Quinjet vurulup düşmeye başlar. Saldırgan gemiyi yok eden Vision arkadaşlarını aramaya başlar.
   Bir gölün kenarında baygın halde Scarlett Witch'i bulur. Ancak tam o sırada van Lunt'un adamları gelir. Çıkabilecek bir çatışmada güçsüz Wanda'nın yaralanabileceğini düşünen Vision teslim olur. Birlikte van Lunt'un evine götürülürler. Van Lunt Vision'a kendisini korumasını teklif eder, Vision reddedince adamları Wanda'yı rehine olarak kullanır. Başka çaresi kalmayan Vision kabul eder.
   Kazadan kurtulan Goliath ve Red Wolf ise kasabada kızılderilileri organize etmektedir. Goliath ve bir grup van Kunt'un evine saldırır, ancak Vision onlara engel olur. Red Wolf ve yanındakiler ise van Lunt'un inşaa ettirdiği ve kızılderililerin sularına engel olan baraja saldırırlar. van Lunt bir grup adamı ve Wanda'yı alarak köprüye gider. Ateşli silahlar karşısında kızılderililer zor durumdadır. Kendini bağlayan iplerden kurtulan Scarlett Witch gücünü kullanır ve barajı tahrip eder. Baraj yıkılırken Red Wolf vevan Lunt halen dövüşmektedir. Kısa süre sonra ortalık sakinleşince Red Wolf gerçek kimliği ile ortaya çıkar, ama van Lunt bulunamamıştır. Yine de kızılderililer topraklarını korumayı başarmışlardır....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder