2 Mart 2016 Çarşamba

AVENGERS 65: Mightier Than The Sword


   Kahramanlarımızın elinden kaçan Egghead ezeli düşmanı Henry Pym'i yok etmek için Swordsman'i tutar. Ondan malikâneye gidip Goliath'ı yakalamasını ister (yeni Hawkeye'ın Goliath olduğunu kimse bilmemektedir). Swordsman de Goliath'ı yakalarken orada olacağını düşündüğü Hawkeye ile de dövüşmeyi hayal etmektedir.
   Bir zamanlar takımın bir üyesi olduğu için hala giriş yetkisi olan Swordsman, malikâneye girer ve Hawkeye ile dövüşmek istediğini söyler. Karşısında yeni Goliath'ı görünce şaşırır. Avengers hemen Swordsman'e saldırmak ister ancak ağabeyinin ölümünden dolayı üzüntüde olan Goliath sinirlerine yenilir ve arkadaşlarını engellemeye, Swordsman ile tek başına dövüşmeye çalışır. Kahramanlarımızın kendi aralarında dövüşmelerinden yararlanan Swordsman hepsini bayıltır ve Goliath'ı alıp çıkar.
   Esiri ile birlikte Egghead'in saklandığı yere gelir. Egghead'den parasını ister, fakat sürpriz yapan Egghead Swordsman'i pencereden dışarı atar. Swordsman son anda pencere kenarına tutunur ve ölümden kurtulur. Bu arada uyanan Goliath karışıklıktan yararlanıp hem Swordsman'i hem de ağabeyinin katili Egghead'i yakalar....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder