1 Mart 2016 Salı

AVENGERS 60: Till Death Do Us Part


   Wasp ile Yellow Jacket'in düğün günü gelmiştir. Henry Pym'in ortadan kaybolması ve Wasp'ın doğru düzgün tanımadığı biri ile evlenmesine anlam veremeyen Captain America malikâneye gelir. Tüm Avengers'ın Wasp'ın ricası ile düğün sonuna kadar bu konuda yorum yapmayacaklarını şaşırarak öğrenir.
   Bu arada birçok süper kahramanın düğüne gelecek olmasını fırsat bilen Ringmaster ve emrindeki suç sirki (Circus of crime) gizlice malikâneye girerler. Amaçları tüm süper kahramanları öldürmek ve meşhur olmaktır. Nikahın kıyılmasına en çok sinirlenen Hawkeye düğünü terk eder ancak Suç sirki tarafından etkisiz hale getirilir.
   Nikah kıyılmıştır. Gelin ile damat nikah pastasını kesmek üzeredir. Ancak pastadan dev bir piton yılanı çıkar ve Wasp'ı yakalar. Black Panther ve Vision sayesinde Wasp kurtulur. Avengers üyeleri bu sorunu araştırmaya karar verirler. Tüm misafirler alelacele uğurlanır. Kısa süre sonra Hawkeye dışındaki Avengers suç sirki ile kavgaya girişir. Kavganın en şiddetli olduğu zamanda Yellow Jacket kontrolünü kaybeder ve yığılır. Ama beklenmedik bir şey olur. Yellow Jacket büyümeye başlar. Yellow Jacket aslında Henry Pym'dir. Bu değişiklik kavganın kazanılmasını sağlar.
   Ortalık sakinleşince tüm gerçek anlaşılır. Labaratuarında deney yaparken meydana gelen bir kaza sonrasında Henry Pym'de psikolojik bir bozukluk gelişmiş ve Goliath kişiliğini "öldürdüğüne" inanıp kendine Yellow Jacket adını vermiştir. Wasp sevdiği adamı tanımış ve düzelene kadar onun oyununa ortak olmuştur. Wasp'ın zor durumda olmasının verdiği şok ile sorun çözülmüştür. Yeni evliler balayına çıkarlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder