9 Mart 2016 Çarşamba

AVENGERS 77: Heroes For Hire


   Bir Pazartesi sabahı uyanan New York'lular beklemedikleri bir görüntü ile karşılaşırlar: Avengers yıkım kararı çıkarılmış bir binayı yıkmaktadır. Kısa süre sonra olayı araştırmak için polisler gelir ve durum anlaşılır. Avengers iş adamı Cornelius van Lunt adına para karşılığı bu işi yapmaktadırlar. Peki bu nasıl olmuştur?
   Herşey van Lunt'un Stark endüstrilerini ele geçirmeye çalışması ile başlar. Şirketini kaybetmemeye çalışan Tony Stark'a avukatları bazı kısıntılar yapmasını önerir. Bunlardan biri de Avengers'a yapılan destektir. Kahramanlarımız zor durumda olan Stark'a yardım için ona kira vermeye ve kuruldukları günden beri olan borçlarını da ödemeye karar verirler. Bu amaçla duyuru yaparlar. Gelen sayısız teklif içinde en çekicisi van Lunt'unkidir. Bir hafta çalışmaları karşılığında hem para alacaklar hem de van Lunt Stark'a açtığı savaşı bırakacaktır. Öğretmenliğe başlayan Black Panther dışındaki ekip üyeleri bunu kabul ederler.

   Bu arada Kronus adlı maskeli bir karakter ve emrindeki serseriler de çeşitli soygunlar yapmaya çalışmış ancak her seferinde kahramanlarımızca geri püskürtülmüştür. Son görevleri olarak van Lunt'un emri ile yıkılma tehlikesi olan bir tüneli (Doğu nehrinin altından geçmekte) tamire giden kahramanlarımızın içinde olduğu tünel Kronus ve adamlarınca havaya uçurulur. Avengers'ın öldüğüne inanan Kronus ve çetesi altın rezervini soymaya gider.
   Soygun sırasında karşılarına Avengers çıkar. Son görevde bir terslik olduğunu anlayan Avengers tünelden kendi denizaltılarına geçmiş, böylece de patlamadan etkilenmemiştir. Kronus'un van Lunt olduğunu sanan kahramanlarımız yanılır. Kronus van Lunt'un ayak işlerini yapan, zamanında başarılı bir iş adamı iken van Lunt tarafından işi yok edilen ve intikam yemini eden Wilkins'ten başkası değildir. Wilkins'in durumuna üzülseler de onu tutuklarlar. Hafta bitmiş anlaşma sona ermiştir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder