11 Mart 2016 Cuma

AVENGERS 83: Revolution's Fine


    Arkadaşlarını ziyaret etmek için malikâneye gelen Wasp ilginç bir durum ile karşılaşır. Malikânede hiç erkek Avenger yoktur. Onun yerine Scarlett Witch, Black Widow ve Medusa, Valkyrie denen bir kadının yönetiminde toplantı yapmaktadır. Erkek hegemonyasını yenmek için birleştiklerini ve kendilerine Liberators dediklerini söylerler. Wasp da onlara katılır.

   Bu sırada Rutland Vermont'ta kalan Avengers olası bir kaçırılma olayını araştırmaya gelmiştir. Hedef Dr T. W. Erwin'dir. Masters of Evil saldırır. Kahramanlarımız ile masters dengede dövüşürlerken Liberators gelir. Wasp yardım etmek istediğinde Valkyrie ona "Wench (Karı)!" diye seslenerek saldırı emri verir ve Masters of Evil yenilir. Ancak Liberators hemen sonra Avengers'a saldırır ve onları etkisiz hale getirir.

   Hep birlikte Dr Erwin'in labaratuarına gelirler. Dr Erwin paralel dünya projektörünü icat etmiştir. Bu aletten yararlanan Valkyrie gerçek yüzünü gösterir: Aslında Valkyrie kılık değiştirmiş Enchantress'tir. Odin tarafından sürülmüş ve güçlerini de kaybetmiştir. Güçlerini tekrar kazanmak ve Avengers'ı yok etmek için büyü ile bayan kahramanları etkilemiş ve gücünü kazanmıştır. Tam düşmanlarını öldürecekken Scarlett Witch güç kalkanı yaratıp Enchantress'in büyüsünü kendisine yöneltir ve Enchantress kaybolur.
   Wasp'a Valkyrie'nin "Wench" demesi ile büyü bozulmuş (Büyünün etkili olmasının tek şartı Valkyrie'ye tamamen inanmaktır) Wanda arkadaşlarını kurtarmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder