10 Mart 2016 Perşembe

AVENGERS 79: Lo! The Lethal Legion


    BlackPanther'in yakalanışı ve M'baku'nun öncesinde Captain America'ya saldırmasının arkasında daha büyük bir plan olabileceğini düşünen kahramanlarımız, Thor ve Iron Man'i de göreve çağırırlar. Hep birlikte ne yapacaklarını planlarken Lethal Legion da aynısını yapmaktadır. Grimm Reaper takımı ikiye bölerek ayrı yerlere yollarken, kendisinin de Greenwich village'a gideceğini söyleyip ayrılır.

   Lethal Legion gittikten sonra kendisini tutan enerjide bir dalgalanma oluşmasından yararlanan T'challa bağlarından kurtulup arkadaşlarını arar. "Prometheus" önceliğini kullanarak düşmanlarının yerlerini haber verir. Kahramanlarımız da üç ayrı gruba ayrılıp verilen adreslere giderler. Konuşma bittikten sonra ortaya çıkar ki Grim Reaper aslında bir yere gitmemiştir. Greenwich'e giden Thor ve Iron Man boşa yolculuk etmektedir. Reaper diğer kahramanları tuzağa çekmiştir. Black panther saldırsa da geçen dövüşlerinden hazır olan Reaper onu yener.
   Bu arada kahramanlarımız da düşmanlarına yenilip Lethal Legion'ın merkezine getirilir. Hepsi baygın olarak dev bir kum saatinin içine konur ve zehirli bir gaz salınmaya başlanır. Malikâneye giden Power Man tarafından getirilen dosyaları inceleyen Grim Reaper Vision'ın ölen kardeşi Simon Williams'ın beyin dalgaları kullanılarak yaratıldığını öğrenince kendi kardeşinin de ölümüne sebep olmakta olduğunu düşünerek orağı ile kum saatini parçalar.
   Aslında buna gerek yoktur. Panther "Prometheus" şifresini kullanarak olası bir tuzağa karşı kahramanlarımızı uyarmış, onlar da bilinçli olarak düşmanlarına yenilmiştir. Kısa sürede Lethal Legion'ın tüm üyeleri yakalanır. Ancak insanlar arasındaki bu duygusal bağı anlayamayan ve kendi yerini sorgulayan Vision takımdan ayrılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder