11 Mart 2016 Cuma

AVENGERS 84: The Sword And The Sorceress


    Kendisine miras kalan kılıcın lanetli olup olmadığını araştırmak için zamanını ortasındaki kuyuya giden Black Knight burada Arkon'un ve askerlerinin saldırısına uğrar. Black Knight esir düşerken malikânede Scarlett Witch çığlık atarak uykusundan uyanır. Rüyasında Black Knight'ın başına gelenleri görmüştür. 
   Zamanın merkezindeki kuyu Arkon'un gezegenindedir ve Arkon'un yanında Enchantress vardır. Arkon ona inanıp Black Knight'ın casusluk için geldiğine inanmaktadır.
   Wanda'nın rüyası üzerine İngiltere'yi arayan Avengers Black Knight'a ulaşamaz. Bunun üzerine Arkon'un boyutuna gitmeye karar verirler. Bu amaçla Thor'u bulmak üzere Black Panther ayrılır. Thor ile beraber dönerlerken malikânenin içindekilerle birlikte yok olduğunu görürler. Enchantress'in büyü ile arkadaşlarını kaçırdığını anlayan Thor Mjlonir'i kullanarak boyutu aşar.
   Kaçırılan Avengers ise Enchantress'in büyüsü ile güçlerini kullanamaz hale gelmiştir. Black Panther Vision'ın android beynini etkileyerek büyünün etkisini yok eder. Bu arada Thor Arkon ve büyü altındaki Black Knight ile çarpışmaktadır. Avengers'ın geldiğini gören Enchantress onlara saldırrı ama Wanda araya girer. Wanda'yı yenmek için tüm güçlerini kullanmaya çalışan Enchantress'in Black Knight üzerindeki etkisi de kaybolur. Black Knight kılıcını Enchantress'e fırlatır. Büyü ile çarpışan kılıç kuyuya düşerken çıkan patlamada Enchantress kaybolur.
   Aldatıldığını anlayan Arkon pişman olmuştur, ancak kahramanlarımız kızgın bir şekilde gezegeni terkederler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder