15 Mart 2016 Salı

AVENGERS 89: The Only Good Alien


   Yeryüzünde aynı alanı dönüşümlü olarak kaplayan Captain Marvel ve Rick Jones birbirlerinden ayrılmayı planlamaktadır. Negatif bölgeden Mr Fantastic'in kendi boyutna geçişini gören Mar-vell aynı yöntemi kullanmaya karar verir. Böylece izinsiz olarak Baxter binasına girer. Fantastic Four evde değildir ama alarm bu sefer Avengers malikânesinde çalar ve kahramanlarımız olaya müdahale ederler.

   Mar-vell boyutlar arası kapıyı açmıştır. Rick Jones oradan çıkar ama arkasından negatif bölgenin liderlerinden Annihilus ta gelir. Hep birlikte Annihilus'a saldırırlar. Rick de kapıyı kapatır ve Annihilus negatif bölgeye geri çekilir. Bu arada kendi fark etmezse de öldürücü dozda radyasyona maruz kalan Mar-vell oradan kaçarak Florida'ya gider. Kahramanlarımız da peşinden.
   Florida'da Mar-vell yakalanır ve radyasyondan arındırma işlemi başlar. Vision da olaya yardımcı olur.  Mar-vell baygındır. Uzak galakside Kree imparatorluğunda ise mutlak yönetisi olan Supreme Intelligence bir darbe ile karşı karşıyadır. Ronan The Accuser yönetimi almaktadır. İlk hedef olarak ta Mar-vell’i yok etmeyi planlar. Bu amaçla da daha önce dünyaya yollanmış olan Kree nöbetçisini (Captain Marvel serisi) tekrar canlandırır ve Mar-vell’i öldürmeye yollar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder