2 Mart 2016 Çarşamba

AVENGERS 64: Like A Death Ray From The Sky

   Gökyüzündeki uydulardan biri aniden ışın yollayarak ABD'ndeki bir kasabayı yok eder. Uydu ve ışının arkasında Egghead vardır. Egghead olayın tekrarlanmaması için ABD hükumetine şantajda bulunur. Ne yapacaklarını düşünen Avengers'a beklenmedik bir misafir gelir. Yerel mafya liderlerinden Barney Barton. Barton özellikle Hawkeye ile konuşmak istemektedir.
   Egghead, Barton'ın emrinde çalışmasını istemektedir. Barton reddedince adamlarını öldürür. Barton ise ucuz kurtulur. Uydunun yerini kahramanlarımıza söyler. Hep birlikte uyduya uçarlar. Uyduya girdiklerinde kısa sürede Egghead'in robotlarını yok ederler. Ortağı Puppet Master'dan edindiği kuklaları kullanarak kahramanlarımızı durdurmayı başaran Egghead tam onları yok edecekken Barton ortaya girer ve yaralanma pahasına onu engeller. Egghead kaçar.
   Kahramanlarımız kendilerine geldiklerinde ağır yaralı Barton ile karşılaşırlar. Goliath Barton'ın yanına koşar. Barton ölürken Goliath'a adı ile (Clint) seslenir. Barton aslında Goliath'ın abisidir....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder