8 Mart 2016 Salı

AVENGERS 73: Sting Of The Serpent


    Daha önceki maceralarda kahramanlarımızın yendikleri Sons of Serpent (Yılanın Çocukları) tekrar ortaya çıkmış ve zenci topluma saldırılara başlamıştır. Bu hedeflerden biri de televizyon programcısı Montague Hale olmuştur. Olayların büyümesinden korkan şirket de Hale'in işine son vermiştir. Irkçı söylemleri ile tanınan Dan Dunn ise Hale'i konuk almış ve ırkçılık üzerine tartışmaya başlamışlardır. Programın bir diğer konuğu da siyahi şarkıcı Monica Lynne'dir.

   Program sonrası evine dönerken saldırıya uğrayan Lynne'i ABD'e yeni dönen T'challa kurtarır. Ortalık iyice karışmaktadır. Dunn ve Hale hemen her gece aynı kon üzerinde tartışmakta, Lynne de siyahi toplum için konuşmaktadır. Gelişen tehlikeyi fark eden Avengers olaya müdahale etmek istese de Black Panther tek başına olayı çözmek istediğini söyleyince ona 24 saat tanırlar.
   Araştırmaları sonrasında Sons of Serpent'in bir barınağını bulan T'challa üyelerden birinin yerine geçip ana merkeze gider. Burası deniz altında bir üstür. Ancak kısa süre içinde T'challa'nın maskesi düşer ve yakalanır.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder