3 Mart 2016 Perşembe

AVENGERS 66: Betrayal



   Avengers, Thor ve Iron Man, SHIELD tarafından yeni bulunmuş adamantium adlı bir metali denemek için Heli-carrier'a çağrılırlar. Ne kadar deneseler de adamantiuma zarar veremezler. Onlar bunu denerken kendi iç sorunları olan Vision kimseye görünmeden Carrier'dan ayrılır.
   Malikâneye dönüldüğünde Iron Man zırhını denemek üzere antreman sahasına geçer. Ancak normal şartlarda kullananlara ölümcül tehdit oluşturmaması gereken aletler neredeyse Iron Man'i öldürürler.
   Malikânede bunlar olurken, Vision gizlice Heli-carrier'a girer ve adamantiumu çalar. Vision'daki değişiklik, bilgisayarlardaki sorun ve adamantiumun çalınması haberi Henry Pym'de şüphe uyandırmıştır. Tam arkadaşlarına şüphelerini anlatacakken üst katlardan gelen yardım çığlığı ile hepsi fırlarlar.
   Vision Wasp'a saldırmıştır. Vücudunu ağırlıksız yaptıktan sonra elini Wasp'ın vücudunda biçimlendirmiş ve onu etkisiz hale getirmiştir. Vision'ın yaptıklarını gören kahramanlarımız ona saldırır. Kavga sırasında Vision bilgisayarlardaki bozukluğa da kendisinin sebep olduğunu itiraf eder. Bilgisayaralar ve adamantium yok ettikleri sandıkları bir düşmanın, bu kez daha gelişmiş bir modeli ile canlandırılması için kullanılmıştır: 
Ultron-6.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder