4 Mart 2016 Cuma

AVENGERS 69: Let The Games Begin


   Tony Stark'ın hastaneye kaldırıldığını öğrenen Avengers hemen oraya koşar. Tony'e yardım için gereken doktoru da Thor getirir. Hep birlikte doktorun muayenesini beklerken Wasp yerde bir oyuncak bulur ve çöpe atar. Ancak oyuncak yavaş yavaş büyür ve Stark'ın yattığı odaya doğru ilerler. Stark'ı koruyan SHIELD ajanları ateş ettikçe oyuncak büyür.
   Gürültüler üzerine Avengers olaya müdahil olur. Ama onlar da oyuncağa vurdukça oyuncak büyümeye devam eder. Thor yaratığın kim olduğunu hatırlar. Onunla daha önce dövüşmüştür. Kang'in yarattığı Simuloid adlı robottur. Simuloid Stark'ı yatağından kaçırır. Kahramanlarımız da peşindedir. Ortaya çıkan bir ışın Simuloid ve kahramanlarımızı Kang'in zamanına ışınlar. Burada onları biri daha bekliyordur: Black Panther.
   Kang onları neden kaçırdığını anlatır. Bir yıl önce ağır yaralı sevgilisi Ravonna'yı nasıl iyileştirebileceğini düşünürken Grandmaster adlı bir yaratık karşısına çıkar ve ona bir oyun oynamayı teklif eder. Bir yıl sonra Kang'in seçeceği kişilerle Grandmaster'ınkiler dövüşecektir. Kang kazanırsa Ravonna'yı kurtarmak için gerekli bilgiyi alacaktır, kaybederse hem o hem de dünya yok edilecektir. Avengers Kang'e yardım etmeyi kabul eder.
   Biraz sonra Grandmaster ortaya çıkar. Kang'in Avengers'ı seçtiğini öğrenince Thor, Captain America ve Goliath'ı farklı boyuttaki bir dünyaya ışınlar. Yanlarına birini daha yollayacağını söyler. Bu arada kahramanlarımızın dövüşecekleri kişiler de ortaya çıkar. Bunlar Squadron Sinister'dır.....

   Not: Squadron Sinister Roy Thomas tarafından JLA'e gönderme yapılarak yaratılmıştır. Hyperion Superman, Nighthawk Batman, Dr Spectrum Green Lantern ve Whizzer ise Flash'dan esinlenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder