4 Mart 2016 Cuma

AVENGERS 70: When Strikes The Squadron Sinister


   Thor, Captain America ve Goliath, Grand Master tarafından 1969 yılına ve dünyaya geri yollanmıştır. Kısa süre sonra ekibin dördüncü üyesi gelir: Iron Man. Gizli kimliğini kimse bilmediği için takım arkadaşlarının kafasında hasta yatağında yatmakta olan Tony Stark'ı neden yalnız bıraktığı sorusu vardır.
   Bu arada Squadron Sinister'ın görüntüsü karşılarına gelir. Grand Master tarafından güçleri kazandırılmış bu ekibin her bir üyesi ile bir Avenger dünyanın bir yerinde çarpışacaktır. Dört kahraman da rakiplerini yenmezse kazanmış kabul edilmeyeceklerdir. New York'ta Captain America Night Hawk'u, Hindistan'da Iron Man Dr Spectrum'u ve Mısır'da Thor Hyperion'u yener.
  Londra'da Goliath Whizzer ile karşılaşmadan önce beklenmedik bir sorun ortaya çıkmıştır. Artık İngiltere'de yaşayan ve oynanan oyundan haberi olmayan Black Knight Goliath'a yardım etmek istemektedir. Goliath bunu reddeder. Whizzer ile dövüşürken rakibini kandırmak için yeniliyormuş gibi yapar. Ancak bu durumu gerçek sanan Black Knight olaya müdahale edip kılıcının tersi ile Whizzer'ı bayıltır. Sinirlenen Goliath kılıcı kapar. 
   Bu sırada gökyüzünde Grand Master belirir. Kavgaya müdahale ettiği ve sonucu etkilediği için bu oyunun sonuçsuz kaldığını söyler. dört Avenger ve rakiplerini alıp 41. yüzyıla döner. Son oyun başlayacaktır....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder