8 Mart 2016 Salı

AVENGERS 74: Pursue The Panther


    Avengers malikânede dehşet içinde televizyondaki haberleri seyretmektedir. Sons of Serpent'in ülkeyi getirdiği karmaşanın yanında, Black Panther da nedensiz olarak Sons of Serpent'in binalarına saldırmakta ve insanlara zarar vermektedir. Arkadaşlarına iftira atıldığını düşünen kahramanlarımız onu bulmak için ayrılırlar.
   Ortamı kızıştırmaya katkıları olan Dunn ve Hale de talk showlarında iyice ırkçılık söylevleriyle birbirlerine girmeye başlamışlardır. Bu arada kahramanlarımız Black Panther'i bir kuyumcuyu soyarken bulurlar. Tam yakalamak üzere iken Panther kaçar.
    Malikânede sonraki hareketlerini planlarken Monica Lynne gelir. Sons of Serpent'in canlı yayında yakaladıkları Black Panther'in yüzünü açacaklarını söyler. O güne kadar ABD'nde kimse T'challa'nın siyahi olduğunu bilmemektedir. Ancak gerçek yüzünün görülmesinin ortalığı daha da karıştıracağını bilen kahramanlarımız engellemek ve arkadaşlarını kurtarmak üzere stüdyoya gelirler.
   Ancak geç kalmışlardır. T'challa'nın maskesi açılır ve T'challa siyah ırkın ezilmesinden bahseden nefret dolu bir konuşma yapar. Bu kişinin T'challa olmadığını bilen Vision onu esir tutulduğu yerden kurtarır. Hep birlikte Sons of Serpent'i yenerler. Sahte T'challa onun maskesini giymiş bir beyazdır. Liderleri ise iki kişidir: İnsanların nefretlerini körükleyerek kazanç sağlayan Dunn ve Hale. Planları bozulan ikili ve adamları tutuklanır. Panther aklanmıştır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder