27 Şubat 2016 Cumartesi

SECRET WARS SONRASI MARVEL EVRENİ 10: INVINCIBLE IRON MAN


   Marvel'ın en yaratıcı yazarlarından Brian Michael Bendis, Marvel evreninin en yaratıcı iki kişisinden biri (diğeri Reed Richards) Tony Stark'ın maceralarını yazmaya başladı. Daha önce Daredevil, Avengers, X-men gibi serileri yazan ve takdir alan Bendis'in yeni macerası bakalım nasıl gidecek?
   Bu seride Tony, bildiğimiz Tony. Yüksek ego, aşırı güven, vs. İlk macerada rakibi eski aşkı ve düşmanı Madame Masque. Ancak Masque bu sefer biraz daha güçlü ve sinsi. Bir plan çerçevesinde hareket etmekte ve bu plan Tony Stark gibi teknoloji dehası biri için oldukça ters bir konuda: Büyü. Stark bu konuda yardımı ise beklenmedik birinden alıyor: Dr. Doom.
    Secret Wars sonrası yüzündeki yara iyileşen, Latveria'nın yönetimini kaybeden Doom, takım elbise ile ortalarda dolaşırken en az eskisi kadar sinsi ve tehlikeli, ama çıkarları uğruna düşmanına yardım etmekten de kaçınmıyor.
   İlk üç sayı itibarı ile yeni Marvel evreninde en beğendiğim serilerden biri oldu Iron Man. Merakla devamını bekliyorum. Bir diğer merakım da hepimizin yıllardır severek okuduğu bir karakterin bu seriye nasıl gireceği ve neler yapacağı. Kim mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder