29 Şubat 2016 Pazartesi

AVENGERS 59: The Gentleman's Name Is Yellow Jacket


   Gece üç haydut bir kürkçü dükkanını soymaktadır. Tam kaçacaklar iken karşılarına kendisine Yellow Jacket diyen bir karakter çıkar ve üçünü de yakalayıp polise teslim eder.
   Ertesi gün malikânede Avengers toplantıya başlamak için Henry Pym'in gelmesini beklemektedir. Bir anda ortaya çıkan Yellow Jacket, Henry Pym ile dövüştüğünü ve ona özel bir ışın vererek boyunu çok küçülttüğünü ve Pym'in bir daha dönemeyeceğini yerine kendisinin geçeceğini söyler. Karşılarındaki kişinin tavırlarına sinirlenen ve arkadaşlarının başına gelmiş olabilecek şeyden endişe duyan kahramanlarımız Yellow Jacket'e saldırır. Hawkeye ve Black Panther başarısız olur. Tam Vision saldıracakken Yellow Jacket Wasp'ı rehin alarak kaçar.
    Sığınağına geldiklerinde Yellow Jacket Wasp'a kur yapar ardından da zorla öper. Ancak öpücük sonrası beklenmedik şeyler olur: Yellow Jacket yaptığına pişman olmuştur. Wasp'a gitmesini söyler, Wasp ise artık gitmek istememektedir.
   Wasp'ta bulunan izleme cihazını takip eden Avengers, Yellow Jacket ve Wasp'ı bulurlar. Hemen saldırsalar da Wasp araya girer ve savaşmamalarını ister. Nedenini sorduklarında Yellow Jacket ile evleneceğini açıklar....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder